En golfrejse til Thailand kan hurtigt blive en dyr fornøjelse hvis man ikke er opmærksom på hvor man kan spare lidt penge. Thailand er en populær destination at tage på ferie, og særligt golf er populært at tage til Thailand og spille, hvor der er mange virkelig smukke golfbaner. Også ved de populære ferie destinationer er der exceptionelle golfbaner hvis ikke hele familien er til golf men mere til stranden.

Blandt andet er Hua Hin en yndet golfdestination, som i 2014 fik IAGTO Awards for bedste golfdestination i Asien og Australien, og Banyan The Resort i Hua Hin vandt i 2016 som bedste resort udenfor Europa og Nordamerika. Det er samtidig også en af de smukkeste feriedestinationer som blandt andet har et af Thailands ældste badesteder. Men det er muligt at spare penge på din golfrejse selvom golf tit bliver opfattet som en dyr sport. Vi har her sammensat nogle gode råd om hvordan man skal holde en billig golfferie i Thailand

1) Det vigtigste råd er hvornår man skal tage af sted til Thailand. Mange danskere tager til Thailand om vinteren da det her i Danmark er gråt og trist og i Thailand er der lækker sol og varme, men det er også dyrere at rejse om vinteren. Det er en del billigere at rejse til Thailand om sommeren, da der er lavsæson, der er typisk også lidt varmere om sommeren end om vinteren. Men her er penge at spare på både flybillet og hotelophold. Vær dog opmærksom på at der er regntid i nogle måneder hen over sommeren, dette kommer dog an på området. Dog er regnsæsonen i den sydlige del af Thailand, med områderne omkring Phuket og området omkring Hua Hin ikke med særlig meget regn og med overvejende sol.

græs og golfbold

2) Når du skal booke fly og hotel vær da i god tid og se om der er nogle gode tilbud omkring det tidspunkt du gerne vil af sted. Der er flere online sider, som momondo.dk og lignende som kan finde den billigste flybillet til dig. Men husk at være i god tid da billetterne typisk bliver dyrere jo nærmere man kommer på afrejse tidspunkt.

3) Når du skal flyve til Thailand på golfrejse skal du være opmærksom på om du skal tage dit eget golfsæt med eller om du skal leje et på de forskellige golfbaner. Det koster typisk 1000 Thailandske Baht (ca. 190 kroner) at leje et golfsæt for en dag. An på hvilke selskab du flyver med er der ofte et gebyr for dit golfsæt på mellem 500-2000 kroner. Så det kommer an på hvor mange dage du skal ud og spille golf, om hvad der vil være bedst for dig. Tjek dit flyselskab for de præcise priser.

4) Det er billigt at leve i Thailand hvor du kan spise og drikke for omkring 100-150 kroner om dagen, per person. Det er muligt at spise på forskellige prisniveauer og standarder da der er mange gadekøkner og billige lokale restauranter som laver ganske god og sund mad. Til gengæld skal man huske at sætte lidt penge af til drikkepenge da det forventes at man giver drikkepenge til chauffører, tjenere og andet servicepersonale.

5) På de fleste golfbaner er der tvungen golf buggy, det vil sige at det er tvungen at kører rundt på banen i en lille golfbil som typisk har plads til én person. Dog skal du betale for din buggy selvom den er tvungen. Ved at vælge en golfbane uden tvungen buggy sparer du dette fee, men dermed skal du også selv gå rundt på banen. Da kan det være en god ide at medbringe en paraply så du får lidt skygge for solen.

6) Spar op! Det er en god ide at spare op til din golfrejse til Thailand. Start på dette gerne et år før du skal af sted og afsæt et bestemt beløb hver måned af til denne ferie. På den måde har du flere penge på din ferie konto og du behøves ikke bekymre dig helt så meget over økonomien.

Det er nemt at gøre sin golfrejse til Thailand billigere hvis du blot overvejer de mindre ting og ser på hvor det er muligt for dig at spare. Med denne liste i hånden er du godt på vej til at have en god, og billige golfrejse i Thailand.