Galapagos er kendt for sin særprægede natur, der inspirerede Darwin til evolutionsteorien. Når man står på øerne, er det ikke svært at forestille sig, hvordan mødet med en så radikal anderledes natur end den europæiske, meget naturligt har fået en til at tænke i helt andre baner, end dem man plejede at tænke i.

Der er rigtig meget at se og opleve på Galapagos som turist. Hvis din rejse går til Ecuador, må du ikke snyde dig selv for en rejse til disse enestående og anderledes øer. Her finder du nemlig et dyreliv som er ulig noget andet sted på jorden og en helt utrolig flot natur.

Hvis du har brug for hjælp med at arrangere en rejse til Galapagos og eventuelt også Ecuador, som øgruppen hører under, er det en god ide at kontakte rejsebureauet Yaneeda. De har stor erfaring med at arrangere rejser til fjerne egne af verden og har også sendt mange af sted til Galapagos. De har derfor stor viden om, hvad der er værd at se og opleve, og hvad det er vigtigt at huske på, når du tager af sted. Find billige Galapagos rejser på Yaneeda.com.

Oplev Galapagos til lands og til vands

Eftersom Galapagos er en lille øgruppe vil det være svært at undgå at sejle. De fleste, der kommer til øerne tager på et cruise af mellem fem og syv dages varighed. Når du bor på båden, giver det mulighed for at komme ud og se nogle af de øer, der ligger lidt længere væk fra hovedøerne, hvor lufthavnen ligger. Det er en enestående oplevelse at stå på de små øer langt fra alting, hvor de eneste andre turister er dem fra båden.

Hvis du ikke er så søstærk, er det dog også muligt for dig at opleve Galapagos alligevel. Du kan nemlig have base på en af de større øer og så tage på ture derfra. Det bliver svært helt at undgå at sejle, men der er muligheder for at opleve Galapagos uden at skulle bo på en båd i en uge i træk.

På Galapagos kan du blandt andet se store skildpadder, masser af sæler og masser af forskellige fugle. Naturen er meget afvekslende. Du finder både skov og øde områder, hvor der ikke kan gro noget. Det er derfor værd at besøge flere forskellige områder, uanset om du tager på et cruise eller vælger at bo på en af øerne.