Sommeren er lige rundt om hjørnet, så det er på tide at booke sommerferien, så dig og din familie får en helt uforglemmelig sommer. I denne artikel finder du en række destinationer, som man aldrig går galt i byen med.

Frankrig

Frankrig og nærmere Sydfrankrig er altid en sikker vinder. Her er der dejligt varmt, og masser at se til. Ved at booke en rejse til Sydfrankrig er i altid tæt på lange hvide strande, hvor man nemt kan bruge en hel ferie. Hvis I dog ønsker at lave noget andet end at ligge og dase ved stranden, så kan I tage ud og se nogen franske seværdigheder. Det er ikke fordi der er mange helt bestemte seværdigheder, som man skal se. Der er nærmere nogen generelle ting, som man bør besøge, mens man er på ferie i Frankrig. Det indebærer for eksempel at besøge vingårde og drikke lækker vin i alle slags og prisklasser. Derudover bør man besøge nogen af de fine markeder, hvor man både kan købe sig fattig i fine fletkurve, delikate oste og lavendelposer. Alt i alt er der noget for hele familien i Frankrig og du er altid garanteret en dejlig ferie.

Portugal

Portugal har ikke lige så mange turister, som Sydfrankrig har. Dog kan man storset opleve det samme. Dog er Portugal ikke lige så kende for deres kulinariske specialiteter, men det er altså også svært at slå franskmændene på dét punkt. Dog kan Portugal så meget andet. Der er oplagt til en ferie med mange aktiviteter, hvis turen går til Portugal. Portugals kyster er især gode til vandsport, her er surfing særlig populært. Vinden kommer ind på kysten på den helt rigtige både og laver gode bølger til at surfe på. Hvis du ikke er verdensmester, så kan du benytte dig af nogen af de virksomheder, som tilbyder undervisning i surfing. Portugals hovedstad Lissabon er i den grad også et besøg værd. Her kan man nyde den populære storby, hvor der hver lørdag og tirsdag er et kæmpe marked, hvor man kan finde unikke genbrugsfund. Du kan finde hoteller i Lissabon lige her.

Italien

Italien er et af danskernes favoritdestination, når der skal bookes sommerferie. Det er bestemt heller ikke uden grund. Italien har både dejligt vejr, smukke seværdigheder og mad i topklasse. Italien har masser af storbyer, som er værd at besøge. Dog er det svært at nå at besøge dem alle, så det er en god idé at udvælge et par byer, som du gerne vil besøge i din sommerferie. Husk dog på, at Italien er langt mere end blot storbyer. Der findes masser af små ukendte byer, hvor man virkelig kan opleve den italienske stemning.