Vi nærmer os med hastige skridt foråret og afslutningen på den kold og grå tid. Snart bliver vejret mildere og alt det grønne begynder at springe ud. Det betyder dog ingenlunde, at vi er tålmodige og kan vente på at solen kommer frem. Hvis man nu tilhører dem, der ikke kan eller vil vente på solskinnet, så kan man jo heldigvis finde det andre steder.

Hvorfor ikke snuppe en forsinket vinterferie, nu hvor de fleste andre er færdige med det? Der er en hel verden der venter på dig, og uanset om du vil have sol eller skiferie, så kan du finde det du søger efter.

 

Tag ned hvor solen skinner

De fleste tænker nok på at tage nordpå for at stå på ski i disse tider, men hvorfor ikke lade sne være sne, og i stedet tage ned, hvor der er varmt og behageligt? Der er ikke noget, der kan lade ens batterier op og give en fornyet energi som en lille tur ned i varmen. Charterferier har været en del af dansk kultur i mange år nu, så hvorfor spolere en dejlig tradition?

Der er et væld af muligheder for en dejlig solferie, hvor man for alvor kan slappe af og får varmen. Nyde det dejlige vejr ved poolen, med en kold drink og en god bog. Ellers tage på vandreture i den smukke natur, mens man mærker solen bage og give én en herlig kulør, som alle derhjemme vil misunde en.

Men hvad skal man så vælge? Mallorca? Grækenland? Malaga? Mulighederne er mange, så det er bare med at kigge, så man kan finde det helt rigtige sted, der passer til ens smag. Nemt kan du eksempelvis søge på google efter ’flybilletter Malaga’ og finde billige billetter – eller ved at tjekke rejsepriserne her. Turen behøver altså bestemt ikke sprænge budgettet.

 

Kalder de kolde bjerge og sneen på dig?

Der er naturligvis også den mulighed at man tager på skiferie. Det er jo ikke meget sne vi har haft herhjemme, så hvorfor ikke finde et rigtigt vinterland? Hvor tykke dyner af iskold sne dækker det hele og hvor man kan suse ned af løjperne med et bredt smil.

Tag til Norge, vores smukke nabo mod nord. Det har i mange år været et yndet rejsemål for skientusiaster, der ikke vil gå på kompromis med noget.  Det er et land med dejlige mennesker, fantastiske skiområder og sprogbarrieren er ganske lille.

Men man kan også tage sydpå til de mange skønne skisportslokationer i det centrale Europa. Østrig, Frankrig og Schweiz byder alle på vidunderlige skiområder, hvor man kan få stillet sin lyst.

Det er helt op til en selv, hvor turen skal gå hen, da mulighederne er mange og det behøver ikke koste en bondegård.