Har du en kommende konfirmand i familien? Står forberedelserne lige for døren? Herunder får du nogle gode tips til planlægningen af konfirmationen.

Den perfekte konfirmationsgave

Et ungt menneskes konfirmation er en rigtig stor begivenhed. Alt skal helst være perfekt og i skønneste orden. Det gælder naturligvis også gaverne. For lad os bare være helt ærlige – det er nok de færreste 14-årige piger og drenge som synes, at gudstjenester og biblen er det fedeste i hele verden. De har nok lidt mere fokus på de gaver, som de ved kommer til at ligge på gavebordet på den store dag.

Der findes mange gode gaver, som egner sig som konfirmationsgaver. Herunder ser du 3 oplagte gaveidéer. De er måske lidt ekstravagante, men det er trods alt også en stor dag.

Computer – De populære MacBooks fra Apple er populære som aldrig før. De hitter også altid som konfirmationsgave, da de fleste unge mennesker går og drømmer lidt om at kunne sidde på værelset med en spritny bærbar fra Apple.

Rejse – En lidt mere speciel gave er en rejse. Uanset om det er en weekendtur til London eller en uges badeferie til Kreta, så vil en rejse være en virkelig fed og flot gave for de fleste konfirmander.

Smartphone – Måske har konfirmanden allerede en smartphone, og måske ikke. Hvis han eller hun har, så er der stort set altid plads til en opgradering. Og det er næsten garanteret, at du vil finde en ny model af Galaxy’en eller iPhonen på ønskelisten.

Bestil maden udefra

Når du skal til at planlægge konfirmationen, så er der rigtig mange ting at holde styr på. Der skal findes lokaler, pyntes op, arrangeres underholdning, og meget, meget mere. Derudover er der hele madlavningsdelen.

Det kan tage rigtig lang tid og mange kræfter at planlægge, forberede og tilberede maden til et helt festselskab. Derfor kan det være en god idé at uddelegere denne opgave til et professionelt cateringfirma. På den måde ved du også, at retterne og menuerne bliver tilberedt af professionelle kokke.

På Vitam.dk kan du lynhurtigt finde en oversigt over cateringfirmaer, som leverer konfirmationsmad i nærheden af dig.