Thailand har nogle af verdens flotteste strande i hele verdenen, med kridt hvidt sand, palmer, og det krystal blå vand. Thailand er velsignet med så mange flotte strande, at vælge imellem, at det kan være svært, at vælge hvilke du skal benytte. Vi har lavet en liste nedenunder, hvor vi har vurderet, hvilke er de 5 bedste strande i hele Thailand.

1.Patong Beach

Denne strand er den største i Phuket, samtidig er det den mest populære strand blandt turister. Patong Beach er en lang kystlinje, med blødt hvidt sand, og varmt turkisblåt vand. Langs strandpromenaden finder du en bred vifte af restauranter og shopping muligheder, så der er noget for en hver smag. Om aftenen er der fest og farver på stranden, og mange fest glade mennesker strømmer til stranden.

2.  Railey Beach

For at komme til denne fantastiske strand er du nødt til at tage en bådtur på 15 minutter fra Krabi. På denne strand får du en ø fornemmelse, du ikke får på de andre populære strande på fastlandet i Thailand. Stranden har klart blåt vand, og en udsigt med store klipper og små øer. Railey Beach er generelt ikke overfyldt med mennesker, dog kan der i højsæsonen være mange mennesker.

3. Hua Hin Beach

Denne strand der ligger ved den Siams golf, er meget populær blandt de lokale i Hua Hin og turister, på grund af den rene lange strækning af sand og dens masse aktiviteter. Den flade lange strækning gør stranden til et paradis for sol entusiaster verden over. Stranden ligger op ad byen Hua Hin, som er kendt for at være kongens foretrækkende ferieby i Thailand.

4. Kata Beach

I den sydlige del af Phuket finder du Kata beach, som har alt hvad der gør Patong Beach populær. På stranden findes der dog mindre støj og mere ro. Stranden strækker sig over 800 meter, og har fint gyldent sand. I lavsæsonen er bølgerne høje, hvilket gør at stranden tiltrækker mange surfere og færre børnefamilier.

5. Maya Bay

Lille sandstrand med flotte omgivelser af kalkstensklipper ude i vandet. Denne strand kan kun besøges på dagsture, da der ingen bolig er på øen. I højsæsonen er der mange mennesker på stranden, men selv om der er stor folkemængde i høj sæsonen. er stranden værd at opleve.

Denne artikel er udarbejdet af: 3ferietilbud, for at give dig inspiration til din næste rejse til Thailand. 3Ferietilbud formidler kontakten mellem forbruger og rejsebureauer.