Hos find-rejse.dk har vi efterhånden anmeldt rigtig mange forskellige rejsetasker. Men blandt dem alle sammen – hvilken er så den bedste? Vores medarbejdere har rejst over hele verden, og de har brugt flere hundrede forskellige rejsetasker. Derfor har de en god ide om, hvilken er den mest optimale hvorfor valget let falder på Douchebags, og i denne artikel har du mulighed for at læse hvorfor.

Lad os i første omgang starte med at definere, hvad en Douchebags rejsetaske egentlig er for en størrelse. Siden 2012 har Douchebags producenten indtaget verden med storm, særligt deres skikunder som benytter taskerne til transport og opbevaring af ski og skiudstyr. Udover den høje funktionalitet så er designet også minimalistisk.

Flere hundrede interviews

I første omgang handlede det for ejeren Jon Olsson om at redifinere, hvad en rejsetaske egentlig skulle kunne (udover at være praktisk). Derfor gik han igang med at lave over 150 kvalitative interviews med sportsfolk (snowboardere, surfere, skifolk osv.) for at finde ud af, hvad deres kernebehov bestod af.

Næste skridt bestod af at snakke med transportfolkene – ja, det er så chauffører, flyselskaber og togkonduktører for at få flest mulige aspekter med. Efter undersøgelsen var slut, kunne Jon Olsson konkludere, at følgende elementer var vigtige:

  • Lav vægt
  • Bæresystem
  • Justeringssytem
  • Optimal beskyttelse
  • Komprimerbarhed

Ovenstående punkter endte i flere produkter, som i dag er blevet de absolut mest populære transporttasker. I det følgende vil vi gennemgå de tre mest populære Douchebags. Alle taskerne beskrevet i denne artikel, kan erhverves hos webshoppen www.packyard.dk

The Douchebag

the douchebag

Dette er den mest optimale rejsetaske til ski eller surfere. Tasken lever op til samtlige krav, som de interviewede personer havde. Selve tasken kan transportere ski op til 2 meter, og kan efterfølgende rulles sammen til at fylde det minimale, hvorfor vægten bliver lav.

Douchebag The Base

the base taske

Er den perfekte rejsetaske til dig, som gerne vil have en hverdagstaske, som ikke fylder ret meget. Tasken måler 15 liter, og er blevet udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste Base-hoppere.

Denne taske kan kobles på tasken The Douchebag.

Douchebag Slim Jim

slim jim

Slim Jim er blandt de nyeste tasker hos producenten. Det er kåret som verdens letteste skitaske med hjul, og er super nem at have med sig overalt. Skal du have en taske til dine ski eller langrendsski, så er Slim Jim tasken over alle tasker.