Vil du væk fra Danmarks kulde? 3 varme rejsemål

Der går ikke længe før, at der ikke er plads til flere tykke og varme jakker på knagerækken.
Vinteren er på vej ind over landet og vi begynder så småt at finde tørklæderne, huerne og handskerne frem for at holde varmen.

Det bliver tidligere mørkt og det er som om at alt energien forlader kroppen, når solen går så tidligt ned, som den nu gør.

Tænk hvis du kunne komme på drømmerejsen til et dejligt varmt land, hvor du kan dase på stranden i timevis og bare få fyldt dine energikilder op, så du er klar til at gå vinteren i møde med fuld power, når du kommer hjem igen.

At rejse i vinterperioden kan være en anelse dyrt, samtidig med at der skal købes julegaver og handles ind til den helt store julemiddag.

Rentablelaan.dk kan du få en oversigt over de bedste SMS lån, hvor du hurtigt og sikkert kan låne penge til din drømmerejse.

Se de 3 varme rejsemål her:

Thailand

Det er yderst populært at rejse til det sydlige Thailand når vejret er koldt herhjemme.
Du får varme, sol og strand, hvor specielt Phuket er et af de steder, vi danskere oftest rejser til.
Der er også andre steder som Koh Samui og Patong Beach som er oplagte hvis du ønsker en afslappet ferie i solens stråler.

En tur til Sydafrika

Mossel Bay er stedet, hvis du ønsker hvide sandstrande og kultur samtidig.
Man kan blandt andet tage på en fantastisk tur til Seal Island hvor tusinder af sæler holder til og lige i nærheden kan man opleve kopien af det skib Bartholomeau Diaz sejlede med, på vej til Indien.

Det er også blevet sagt af mange, at Mossel Bay har noget af verdens bedste havmad.
Alt der bliver spist, er fanget på dagen, men er man ikke til havmad er der naturligvis også steakhouses eller pizzeriaer at finde.

Sharm El Sheik

Egypten, som er kendt for varmt, tørt og solrigt klima er også en fantastisk destination at rejse til, i vinterkulden.

Du får ca. 26-27 grader i november måned og en vandtemperatur på ca. 22 grader.
Hvis du ikke kun drømmer om at ligge på stranden og dase, kan du tilmelde dig til dykning og opleve de smukkeste farvestrålende fisk og koraller.

Har du lyst til ca. 6 times buskørsel kan du opleve de imponerende pyramider og Sphinxen – som helt klart er et besøg værd!

Hvor går din drømmerejse hen når du skal væk fra kulden?